Pro lásku cokoliv. Štefan Margita se vzdal velké role, aby mohl být Zagorové neustále na blízku

1. června 2022·Celebrity·Redakce

Štefan Margita a Hana Zagorová. (Foto: se souhlasem Š. Margita)

O tom, že je zpěvačka Hana Zagorová od soboty hospitalizovaná v nemocnici na Karlově náměstí v Praze, jsme vás již informovali. Z toho důvodu se její manžel Štefan Margita rozhodl být jí nablízku, co to jen jde a zrušil kvůli své lásce účinkování v opeře Káťa Kabanová. Operní pěvec o tom informoval na svém instagramu.

Drazí přátelé, určitě víte, co se stalo mojí Hance. Vzhledem k situaci, jsem bohužel nucen odvolat moje účinkování v inscenaci Káťa Kabanová v Národním divadle. Zdraví mojí ženy, je a bylo vždy na prvním místě. Rád bych se touto cestou omluvil celému organizačnímu týmu Národního divadla a poděkoval mu za pochopení. Moc jsem se na vás těšil! Pevně věřím, že se brzo potkáme ve zdraví,” napsal na instagram Štefan.

View this post on Instagram

A post shared by Štefan Margita (@stefanmargita_official)

Právě v opeře měl hrát velkou roli – Tichona. Deníku Blesk se Margita poté svěřil, že zkoušky inscenace začínají již v těchto dnech a nezvládl by lítat mezi nemocnicí a divadlem. Psychicky bych to nedal,” doplnil s tím, že za Hankou do nemocnice chodí několikrát denně a má o ni velký strach.

Zagorová zkolabovala v sobotu po snídani. Podle slov manžela se jí udělalo zle, šla si lehnout, ale pak nemohla vstát a padala. Štefan tak na nic nečekal a zavolal záchranku, která zpěvačku odvezla do Ústavu hematologie a krevní transfuze na Karlově náměstí v Praze. Tam ji stabilizovali, přesto si tam nějakou dobu ještě poleží.

Celebrity - další články

Doporučujeme