Proč si Britney tehdy oholila hlavu? Pravda vyšla po 16 letech najevo

18. října 2023·Celebrity·Redakce

Britney Spears dohola (Foto: Profimedia)

Už 24. října by měla vyjít kniha Britney Spears s názvem The Woman in Me, kde by se měli fanoušci a všichni zvědavci dozvědět spoustu šokujících informací ze zpěvaččina života. Už nyní však časopis People zveřejnil několik ukázek a je jasné, že se máme na co těšit. Britney například po 16 letech přiznala, proč si tehdy skandálně oholila hlavu.

Skandální fotky svého času velice úspěšné popové americké zpěvačky Britney Spears obletěly v roce 2007 svět. Na nich si sama strojkem holí hlavu dohola. Proč? To se dozvídáme až dnes.

Britney se ve svých pamětech rozpovídala například o tom, jak ve svých 19 letech otěhotněla se slavným zpěvákem a hercem Justinem Timberlakem, který ji následně donutil jít na potrat. Dále promluvila o důvodu, proč si nepochopitelně oholila z ničeho nic hlavu. Stalo se tak mezi jejími pobyty v léčebně v únoru 2007, spoustu lidí si tak myslelo, že nebyla v ten moment při smyslech. Podle jejího nynějšího vysvětlení k tomu však měla určitý důvod.

“Když jsem vyrůstala, pořád mě všichni pozorovali. Už od doby, kdy jsem byla v pubertě, si mě neustále někdo prohlížel od shora dolů, lidé mi říkali, co si myslí o mém těle… Oholit si hlavu a trochu vyvádět byl můj způsob, jak proti tomu bojovat,” napsala Britney v připravované knize. Došlo k tomu v kadeřnickém salonu. Esther’s Haircutting Studio ve čtvrti Tarzana v Los Angeles v Kalifornii. Personál požádala, aby jí její tehdy hnědé vlasy oholili do hola. Majitelka salonu Esther Tognozzi ovšem odmítla, a tak si Britney vzala strojek sama a vykonala, co potřebovala. Všechno mezitím nafotili paparazziové.

View this post on Instagram

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Celebrity - další články

Doporučujeme