První foto s novou láskou. Jaromír Jágr poslal všem rádcům upřímný vzkaz

24. srpna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Jaromír Jágr

Někteří lidé už by ho nejraději viděli usazeného v kruhu rodinném. Hokejová legenda Jaromír Jágr (48) si ale o radách, jak má žít, myslí své. Na sociálních sítích se poprvé pochlubil s mladičkou Dominikou (26) a všem rádcům poslal upřímný vzkaz. 

Legendárnímu hokejistovi sice už pomalu ale jistě táhne na padesátku, do zakládání rodiny se ale zatím nijak nehrnul. Někteří fanoušci ovšem v dobré víře Jaromíru Jágrovi doporučují, aby se už postupně začal usazovat. Čím je sportovec starší, tím je vyžádaných i nevyžádaných rad víc a mladičké modelky, které se střídají po jeho boku vzbuzují čím dál vášnivější reakce.

Jaromír Jágr ale i tentokrát prokázal nadhled sobě vlastní. Z názorů ostatních si toho mnoho nedělá, důvěřuje totiž sám sobě a věří, že pro něj všechno v životě dopadne tak, jak má. Jistotu mu dodává i víra v boha.

Na sociálních sítích se nedávno všem fanouškům pochlubil s prvním společným snímkem s novou láskou. Je jí sympatická modelka Dominika (26), se kterou  se poprvé na veřejnosti ukázal již letos v červnu, když spolu vyrazili na dovolenou do Špindlerova Mlýna.

“A všem, co mi radí jak žít, s kým žít… Děkuji. Ale já věřím Bohu a své cestě,” napsal Jágr a dal tak všem jasně najevo, že si jejich zájmu váží, ale dál se bude řídit podle svého.

Foto: Instagram / Jaromír Jágr

Celebrity - další články

Doporučujeme