Robbieho Williamse prý unesli mimozemšťané. Muž tvrdí, že zpěváka potkal na palubě UFO

18. listopadu 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Russ Kellett; Shutterstock

Že má za sebou zpěvák Robbie Williams (46) pořádně divoký život, o tom asi nikdo nepochybuje. Podle amatérského ufologa z Velké Británie Russe Kelletta je ale možná osobní život hvězdy ještě zajímavější, než se mnozí fanoušci odvažovali si představit. Muž totiž tvrdí, že slavného zpěváka potkal na palubě UFO, když je oba unesli mimozemšťané. Hvězda zatím bizarní příběh nepotvrdila ani nevyvrátila. 

Vášnivý amatérský ufolog Russ Kellett (57) z městečka Filey ve velké Británii překvapil fanoušky popové hudby, když nedávno vyrukoval s bizarním příběhem.

V roce 1999 ho prý z anglického města Bradford unesli mimozemšťané na své vesmírné plavidlo. Na palubě však kromě cizích forem života nebyl sám. Podle svých slov se tam setkal s dalším nadšeným ufologem, světoznámým zpěvákem Robbiem Williamsem.

“Pomyslel jsem si, kde to sakra jsem?” popsal Kellett deníku the Daily Star svůj zážitek z přelomu tisíciletí. “Rozhlédl jsem se a někdo za mnou stál. Podíval jsem se na toho mladého muže a poznal jsem ho,” svěřil se ufolog.

Zpěvák tvrdí, že viděl duchy i mimozemšťany

“Zeptal jsem se ‘Neznám vás odněkud?’. ‘Nevím,’ odpověděl mi. Pak mi řekli, abych se znovu zařadil do řady,” pokračoval. “Nikdy potom jsem ho už neviděl, ale jsem si jistý, že to byl Robbie Williams. Mluvili jsme spolu jen krátce, ale určitě to byl on,” je Kellett přesvědčený.

Britský zpěvák Robbie Williams svou lásku k nadpřirozenu nijak netají. Již v minulosti se svěřil, že hovořil s duchy či mimozemšťany a že na vlastní oči viděl na obloze UFO. “Zažil jsem jevy, které nedokážu vysvětlit. Viděl jsem entitu přímo nade mnou, mohl bych ji trefit tenisákem. Nepožil jsem tenkrát žádné látky,” uvedl zpěvák například pro the Sun.

Příběh amatérského ufologa z Filey zatím autor hitu Angels nepotvrdil ani nevyvrátil.

Plešaté postavy

A jak samotný únos probíhal? Kellett uvádí, že jel zrovna přes město Bingley na své motorce domů od kamaráda. “Projel jsem tunelem a najednou jsem skončil v místnosti s vysokými, plešatými mimozemšťany,” uvedl muž pro Yorkshire Live.

“Vypadali lidsky, ale byli vysocí asi 10 stop (zhruba tři metry, pozn. red.) – to není normální, že? Někteří byli menší a všichni vypadali stejně,” popsal Kellett.

Přípravy na vojenskou misi

Brit ze severního Yorkshiru byl poté usazen na židli a dostal injekci do zadní strany krku. “Ptal jsem se, co se děje? Dali mi do pusy trubici, která mi šla dolů krkem. Byl jsem ochromený hrůzou,” svěřil se.

Pak ho prý odvedli do jiné místnosti, kde dostal uniformu a zbraně. Celá loď prý zjevně sloužila jako vojenská základna. Podle Kelletta ho mimozemšťané připravovali na jakousi vojenskou misi. “Williams stál za mnou, měli jsme na sobě helmy. Byli jsme připraveni vyrazit na misi,” vzpomíná. Podle Kelletta dostal popový zpěvák roli vůdce.

Foto: Facebook / Russ Kellett; Shutterstock

 

Celebrity - další články

Doporučujeme