Rok 2021 ve znamení rozchodů. Které slavné páry tento rok nezvládly?

31. prosince 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Takový je život. V jednu chvíli je pro vás někdo celý váš svět a v druhé se stane naprosto cizím člověkem, se kterým najednou nemáte nic společného. Kdo ze slavných párů se v roce 2021 rozešel nebo rozvedl a začal nový život? S informacemi přišel Blesk.

Agáta Hanychová a…

Jasnou královnou letošních rozchodů je Agáta Hanychová. Ta má na kontě hned čtyři. A toho pravého stále ne a ne najít. Vždy to podle jejích slov vypadalo konečně na tu pravou lásku, kterou celý život hledá a po chvíli byl konec. Ovšem, jak se říká, kdo hledá najde. A že Agáta skutečně vytrvale hledá. Po krátkých známostech se jí rozpadl vztah s truhlářem Adamem, Ladislavem Biseniusem a podnikateli Janem Loskotem a Jiřím Hellerem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Felix Slováček a Lucie Gelemová

Hudebník a malířka museli po celou dobu jejich vztahu snášet pomluvy a intriky Felixovi manželky Dády Patrasové. Takový tlak a nepříjemnosti už pravděpodobně Lucie dále nemohla snášet, a tak pár oznámil konec vztahu v květnu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Báby pod kořenem (@baby_podkorenem)

Monika Absolonová a Tomáš Horna

Ačkoliv má být na prvního máje lásky čas, zpěvačka ten den oznámila světu, že je to konec jejich manželství. Důvodem rozvodu byly Tomášovi milionové dluhy. Monika rozpad jejich manželství nesla velmi těžce a zhubla téměř 18 kilo. Vše už se ale v dobré obrací a česká Elsa už opět chodí s úsměvem na rtech.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Michaela Kuklová a Josef Wittner

Herečka a podnikatel už za sebou měli bouřlivou minulost. První pokud jim nevyšel. Rozešli se spolu, ale opět se k sobě vrátili. Dokonce tak, že Josef požádal Míšu o ruku, Svatba měla být do roka a do dne, jenže  ještě, než k ní došlo se Míša s Josefem definitivně rozešla.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official)

Jitka Boho a Matěj Liška

Bývalá Česká Miss Jitka Boho se po téměř ročním vztahu v létě rozešla s režisérem Matějem Liškou, se kterým plánovala svatbu a další dítě. Kráska ovšem dlouho sama nezůstala a od podzimu randí s přítelem Tomášem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Expres.cz (@exprescz)

Marek Lambora a Andrea Bezděková

Oba dva byli ohledně jejich vztahu velcí tajnůstkáři. Nejprve tajili, že spolu jsou a pak dlouhou tajili, že je jejich lásky konec. Jejich vztah skončil taktéž v létě a Marek to okomentoval slovy, že každého táhl osud jiným směrem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Marek Lambora (@mareklambora)

Ondřej Brzobohatý a Tatiana Brzobohatá

No a v neposlední řadě pár, kterému se dostálo v posledních dnech mnoho a mnoho pozornosti. Možná proto, že jim to spolu opravdu velice slušelo a všichni jim fandili a přáli jim štěstí. Jejich vztah skončil už v létě, ale až nyní pravda vyplavala na povrch. Podle reakcí obou to vypadá, že vztah ukončil Ondřej a Tatiana to respektuje.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Taťána Gregor Brzobohatá (@tatianagbrzobohata)

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme