Roman Vojtek se pochlubil rozkošnými fotografiemi se synem. Je to ňufan, rozplývá se

5. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Roman Vojtek se synem. (Foto: instagram R. Vojtka)

Herci Romanu Vojtkovi se rodina rozrostla o dalšího člena v sobotu 17. prosince. Jemu a jeho manželce Petře se narodil druhý syn Vincent. Teď postupně zahlcuje svou sociální síť fotografiemi malého chlapečka a jeho sledující se nad malým uzlíčkem doslova rozplývají.

Jedna porovnávačka. Vincent, Náťa, Beník a já… starej, mladej a křupavej salátek. Hezký večer všem,” napsal s vtipem ve čtvrtek na instagram Roman Vojtek a pochlubil se s další sérií sladkých fotek. Tentokrát k nim přidal i starší fotky, jak byly jeho předchozí děti ve věku novorozeného Vincenta. Ano, možná jsou teď mé příspěvky na IG trochu jednotvárné… ale když on je takový ňufan,” dodal v předchozím příspěvku, kde chlapeček leží v peřince.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Vojtek (@roman.vojtek)

Mnoho sledujících si nejprve myslelo, že se jedná jen o Vincenta. Na snímcích ale herec drží vždy jednoho z dětí v náruči. Všichni se nad příspěvkem rozplývají. Juzisi, toto je nejkrásnější období. Jak vám to jde, stojí v jednom z komentářů.

Čím dál krásnější, zrajete jako víno a všechny děti nádherné, dodala další kompliment čtyřnásobnému tatínkovi. Z předchozího vztahu má Vojtek třináctiletou Editu a osmiletého Beníka. S Petrou má tříletého Nathaniela a čerstvě Vincenta.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Vojtek (@roman.vojtek)

Celebrity - další články

Doporučujeme