Roztomilost především. Gabriela Soukalová ukázala malinkou dcerku celou v růžovém

10. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Gabriela Soukalová s dcerou a partnerem Milošem Kadeřábkem. (Foto: se souhlasem Gabriela Soukalová)

Bývalá biatlonistka a moderátorka Gabriela Soukalová se letos poprvé stala maminkou a novou roli si náležitě užívá. S partnerem Milošem Kadeřábkem jsou z malé Izabelky nadšení a rádi se chlubí jejími fotečkami, která sdílí na instagramu.

Gabriela Soukalová si roli maminky užívá a její instagramový profil se tak plní fotkami malinké dcerky. “Rodina je nejvíc,” napsala ke snímku, kde svou dceru oblékla do růžové barvičky. “To jsem si vždycky říkala, že moje dítě nikdy růžovou nosit nebude. Zjišťuji, že se jedná o jednu z asi tisíce mylných představ o mateřství, které jsem měla a už je nemám, ale je to krásný,“ smála se Soukalová.

Gábina by se brzy k moderování vrátila, ale v tuhle chvíli jsou pro ni mateřské povinnosti tématem číslo jedna. Na narození dcery se velmi těšila. „Dostalo se nám s přítelem toho největšího daru na světě. A pak, že láska na první pohled není na celý život! Já myslím, že určitě je,“ svěřila se před porodem na svém instagramu.

„Nemůžu se dočkat, až na nás ten drobeček vykoukne a já si v tu chvíli řeknu, že bych kvůli ní vydržela všechno, stejně tak, jako moje mamka pro mě a já pro ni, prozradila Super.cz pár dní před porodem. Oznámení o tom, že se jim narodila dcera zveřejnila bývalá biatlonistka na instagramu v polovině září.

Celebrity - další články

Doporučujeme