S Finskem je definitivně konec. V životě se mi blýská na lepší časy, prozradila Dominika Gottová

12. prosince 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Foto: archiv Frekvence 1

Do pořadu Host Frekvence 1 dorazila dcera Karla Gotta Dominika Gottová. V rozhovoru se rozpovídala o tom, kdy tátu poprvé viděla v televizi, nebo jak se jí aktuálně daří v životě.

Jedna z otázek, která se okamžitě nabízí, je, který z desítek hitů jejího otce je její nejoblíbenější? “Nejoblíbenější písnička od táty je Lady Carneval, protože je taková veselá.”

S Finskem se Dominika definitivně rozloučila, nyní bydlí u kamarádky v Česku a rozhoduje se, kterou nabídku práce přijme. “Po příjezdu jsem se aklimatizovala rychle, do Čech jsem jezdila na dovolenou a před 4 lety jsem tu i na rok žila, takže aklimatizace proběhla rychle. Na Staromáku jsem si dala šunku od kosti s křenovou hořčicí. Nabídku práce už mám v produkci, ale nemám s tím moc zkušenosti budu se teprve rozhodovat, pro jakou práci se rozhodnu.”

Jaké má zatím zkušenosti s veřejností? Chtějí po ní fotku? “Lidé mě nezastavují, ale v obchodech mě občas zastavují. Lidé mi drží palce, přejí mi hodně zdraví a říkají, že je dobře, že jsem se vrátila. Přejí mi, aby se mi brzy zablýsklo na lepší časy a to už se blýská.”

S blížícími se Vánocemi Dominika zavzpomínala na Vánoce s tátou. Jaké dárky dával svým nejbližším? “Dostala jsem třeba zlatý řetízek s diamanty, stereopřehrávač. V dospělosti jsem si přála finanční obnos, abych si sama dárek vybrala.”

Dominika také prozradila, že tátu v televizi začala sledovat asi ve čtyřech letech. “Přišel mi nádherný, chtěla jsem si ho vzít za muže, byla jsem do něj zamilovaná.”

 

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme