S miminkem jí chybí svoboda. Pro Dominiku Myslivcovou je mateřství velký skok

22. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Dominika Myslivcová, Derian (Instagram Dominiky)

Milovnice luxusu Dominika Myslivcová je už pět měsíců maminkou. V srpnu se pochlubila na sociálních sítích krásným chlapečkem, kterého má s přítelem Zdeňkem. Miminko nebylo plánované, tak si influencerka nedokázala představit jaké mateřství bude. Nyní se o tom rozvyprávěla na instagramu.

Malý Derian se narodil 22. srpna loňského roku. Od té doby se krásné Dominice, která do té doby nevynechala jediný významný večírek a společenskou akci, obrátil život o sto osmdesát stupňů. Do té doby si nedokázala pořádně představit, jaké to bude být máma. Po pěti měsících se rozhodla odpovědět svým sledujícím na instagramu na nejčastější dotazy a přiznala slasti i strasti.

“Byl to opravdu velký skok. Nebudu lhát, ale asi jsem si nedovedla představit, co mě čeká, a to bych řekla, že mám doma fakt hodné miminko,” nechala se slyšet Dominika. Nevím, jaký debil vymyslel název mateřská dovolená, ale stopro to musel být chlap, který nikdy na žádné této dovolené nebyl,” zasmála se.

Na svět se dívám úplně jinak

Jelikož byla slavná influencerka zvyklá věnovat hodně času péčí o sebe a o svou krásu, s miminkem je to pro ni jiné. “Je pravda, že se mi změnil život hodně. Snažím se dělat si čas i sama pro sebe, ale je to jiné. Nemohu se sebrat a jen tak si někam odejít, odjet, odletět. Chybí mi ta svoboda, přiznala upřímně. “I přes všechny ty změny a neprospané noci ničeho nelituji a malého bych nevyměnila ani za nic. Navíc po tom, co vím, jaká je vlastně mateřská láska, se mi dost změnily životní priority a na svět se dívám úplně jinak,” říká Dominika, která i přes zápřah s malým princem září štěstím.

Celebrity - další články

Doporučujeme