Setkají se s vnučkou příští rok? Charles i královna se velmi těší na malou Lilibet

4. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princové Charles a Harry (Foto: ČTK)

Princ Charles se podle zdrojů z královského paláce nemůže dočkat až uvidí svou vnučku Lilibet Dianu. Harry s Meghan by do Velké Británii měli přicestovat v příštím roce a malá holčička by se měla potkat i s prababičkou Alžbětou II. Informoval o tom US Weekly.

Odborník na královskou rodinu Nick Bullen si myslí, že princ Charles se na vnučku velmi těší. “Charles je neuvěřitelně smutný ze všeho, co se stalo. Rodina se na setkání určitě těší,” říká expert pro US Weekly. O tom, že vévodové zavítají do Velké Británii se mluví teprve v posledních týdnech. Kdy přesně do Anglie dorazí, se neví. Pár má v plánu zde pokřtít právě malou Lilibet.

Jako ideální příležitost k jejich návštěvě se jeví platinové jubileum. Je to skvělý okamžik, kdy mohou být všichni pohromadě a vévodové tím ukáží i svou podporu královně Alžbětě,“ řekl Bullen. Velká oslava 70 let od doby, kdy je britská panovnice na trůně, je plánovaná až na 2. června 2022. „Všichni se budou muset chovat slušně, protože to bude chvíle Jejího královského Veličenstva,“ vysvětlil odborník.

Všichni si uvědomují, že to bude rok královny a v novinách by se nemělo psát o skandálech, ale právě o oslavě uznávané panovnice. Ta se na setkání s pravnučkou prý velmi těší. Rodina je pro ni totiž prioritou. „Jak sama vždycky říkávala, Harry a Meghan jsou milovanými členy rodiny a myslím si, že se královna povznese nad všechny ty malicherné hádky. Je to její rodina. Samozřejmě že s nimi chce být,“ uzavřel expert.

Celebrity - další články

Doporučujeme