Ukázala se jako opravdová královna. Kate Middleton si pro sebe uzmula premiéru Jamese Bonda

30. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Foto: ČTK)

Jestliže si Daniel Craig jako James Bond v nejnovějším snímku o slavném agentovi 007 myslel, že několikrát odložená premiéra bude v jeho stylu, šeredně se spletl. Veškerou pozornost na sebe strhla Kate Middleton, která vypadala naprosto úchvatně.

Middleton. Kate Middleton,” zaplavilo internet místo slavného “Bond. James Bond.” Vévodkyni z Cambridge to na londýnské premiéře bondovky Není čas zemřít neskutečně slušelo. Šíleli z ní nejen všichni přítomní, ale i fanoušci na sociálních sítích.

Kate na sebe oblékla zlatou róbu od návrhářky Jenny Packham a vzbudila mnohem vetší pozornost a obdiv než hvězdy filmu nebo ostatní z královské delegace. Na premiéru totiž dorazila nejen Kate, ale i její manžel, princ William či princ Charles s manželkou Camillou.

Se slovy chvály přispěchal i představitel Jamese Bonda Daniel Craig. “Vypadáte naprosto kouzelně,” komentoval její vzhled, když se potkali. „Je báječné vidět tento snímek na stříbrném plátně. Je to inspirativní práce všech herců, muzikantů, režisérů a filmařů, kteří se na tvorbě filmu podíleli a díky nimž je tak výjimečný,“ napsali vévodové z Cambridge na své sociální sítě.

Cena luxusního oděvu se na téměř 83 tisíc korun. Později vyšlo najevo, že vévodkyně si tyto šaty neoblékla náhodou. Volba zlatého oděvu s sebou nesla tajemství, které rozklíčovali jen ti nejzarytější fanoušci královské rodiny. Šaty byly totiž jasným odkazem na maminku jejího manžela – princeznu Dianu (†36). Na premiéru bondovek totiž pravidelně chodila i princezna, která si třeba v roce 1985 při uvedení filmu Vyhlídka na vraždu oblékla šaty od oblíbeného návrháře Bruce Oldfielda. Ty nenápadně připomínaly šaty, které vynesla právě vévodkyně.

View this post on Instagram

A post shared by Çok da Şey Değil (@cokdaseydegilmag)

Stříbrné šaty rovněž připomínaly tekutý kov, příliš se nelišily ani střihem, který upozorňoval na ploché bříško, a nechyběla ani výrazná ramena. Namísto stříbrné barvy akorát Kate zvolila zlatou a přidala plášť. Inspirace se ihned roznesla mezi fanoušky.

Jestliže byla Kate chválena už předtím, nyní ji vynášejí rovnou do nebes. A neslušelo to jen vévodkyni. Pozornost na sebe strhl i William, který rovněž pohovořil s hvězdami filmu. Když oba dva vešli na červený koberec, davy začali šílet.
>

Celebrity - další články

Doporučujeme