Sexy mamča Ivana Korolová se ukázala v plavkách. Probouzí tak v jiných závist

20. září 2022·Celebrity·Redakce

Ivana Korolová. (Foto: se souhlasem Ivany Korolové)

Herečka, zpěvačka, a hlavně máma dvouleté dcery Ivana Korolová se na svém instagramu vystavila v Alpách jen v plavkách. A ačkoliv nepatří k těm ženám, které by své tělo dávaly na sociálních sítích na odiv dnes a denně, muži i ženy na její postavě mohou oči nechat.

Pracovně neví, kam dřív skočit, a i jako máma toho má víc než dost. Proto není divu, že si se svým manželem a malou dcerkou vyrazili oddechnout na dovolenou do Rakouska. I když oddechnout není možná ten správný výraz. Jednalo se totiž o velice aktivní dovolenou.

“Chodili jsme, nosili jsme, což je teda bomba! Zbavit se kočáru a jít trek všichni tři, i když nic velkého zatím, ale zapotili jsme se pěkně,” napsala herečka ke svému prázdninovému příspěvku z Alp. “A tak jsme se přes kopec přesunuli z Rakouska do Itošky,” dodala a ukázala konečně zasloužený odpočinek a relaxaci v podobě vířivky se super krásným výhledem.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Korolová (@ivanakorolova)

A jelikož se do vířivky chodí v plavkách, Ivana potěšila své sledující fotkami, které ukazují její postavu v celé své kráse. Sklidila tak za to velkou spoustu chvály, ale také závisti. “Myslím, že je trestné vystavovat taková těla po dítěti. Závidím všemi deseti,” napsala jedna její sledující do komentáře. “Ivanko, vypadáte skvěle. Upřímná závist. Na to, že už jste maminka, smekám,” záviděla mile další. Svět fakt není fér! Vypadáš božsky,” podpořila ji herecká kolegyně Tereza Vodochodská.

Celebrity - další články

Doporučujeme