Shakira vyrazila fanouškům dech: Za několik týdnů se naučila jezdit na skateboardu jako profík

2. října 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / shakira

Autorka hitů Waka Waka nebo Hips Don't Lie, kolumbijská zpěvačka a skladatelka Shakira (43) nedávno vyrazila svým fanouškům dech, když na sociálních sítích sdílela video, jak jezdí na skateboardu. Na prkně se totiž někdejší modelka proháněla jako naprostý profík. 

O tom, že je zpěvačka a skladatelka Shakira pohybově zdatná, se všichni přesvědčili již v jejích videoklipech a při živých vystoupeních. Například v klipu ke slavné písni Hips Don’t Lie zkušeně předvádí jeden ze svých velkých koníčků – břišní tance.

Tím ovšem její láska k pohybu zdaleka nekončí. Na sociálních sítích ji mohou fanoušci často spatřit například jak hraje golf nebo surfuje na vlnách. Teď navíc přišla s něčím docela novým.

Na začátku léta informovala hudebnice své příznivce o tom, že začíná s novým koníčkem. Na internet umístila několik videí i snímků, na kterých se učí jezdit na skateboardu. O pouhých několik týdnů později už ovšem nahrála záběry, na kterých jezdí jako naprostý profík. Pohledná Kolumbijka tak znovu dokazuje, že ani po čtyřicítce své tempo rozhodně zmírnit nemíní.

View this post on Instagram

I love skating at sunset (and Sasha loves this song!)

A post shared by Shakira (@shakira) on

Foto: Instagram / shakira

Celebrity - další články

Doporučujeme