Shannen Doherty teď nebude bojovat jen s rakovinou. Herečka požádala o rozvod

25. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Shannen Doherty. (Foto: ČTK)

Herečka Shannen Doherty bojuje už dlouho s rakovinu prsu v posledním stádiu. Všechny tak překvapilo, že se rozhodla požádat o rozvod se svým manželem, fotografem Kurtem Iswarienko. Podle jejich slov jí nedal jinou možnost. Informoval o tom server Page Six.

Seriálová Brenda je velkou bojovnicí. Potom, co jí byla diagnostikována rakovina prsu, se rozhodla vydat ještě do jednoho boje, a to s manželem. Požádala totiž o rozvod. “Je to to poslední, co Shannen chtěla. Bohužel, nezůstala jí už jiná možnost,” sdělila serveru TMZ mluvčí herečky Leslie Sloan.

Podle informací zahraničních médií Shannen nežije s Kurtem už od ledna letošního roku. Nikdo z okolí manželů neočekává, že rozvod proběhne v klidu. Dokonce Shannen na svůj instagramový účet napsala, že jediní lidé, kteří si zaslouží zůstat v jejím životě, jsou ti, kteří se k ní chovají s laskavostí, láskou a respektem. Situace je tak aktuálně mezi partnery velmi napjatá.

Podle rozvodových papírů, které unikly na veřejnost, herečka po Kurtovi žádá pravidelné vyplácení výživného na svou podporu. Partneři nemají děti, přesto kvůli zdravotnímu stavu herečky bude pro ni rozvod složitý.

Celebrity - další články

Doporučujeme