Slavný pár všechny překvapil: Bill Murray a Selena Gomez se budou brát!

18. května 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Selena Gomez

Herečka Selena Gomez (26) všem vyrazila dech, když na svém Instagramu oficiálně oznámila, že se bude vdávat za svého kolegu Billa Murrayho (68). Teprve nedávno přitom na veřejnost pronikly teorie o tom, že herci tvoří pár. Na festivalu v Cannes byli spatřeni, jak se drží za ruce, a svět obletěla také fotografie, na které si šeptají do ucha.

Herecká dvojice si společně zahrála ve snímku režiséra Jima Jarmusche Mrtví neumírají (Dead Don’t Die). Právě s tímto filmem přijeli oba společně na filmový festival v Cannes, kde se okamžitě rozvířily teorie o jejich údajném vztahu.

View this post on Instagram

Trouvez une légende à cette photo de #billmurray et @selenagomez lors de la montée des marches de « #thedeaddontdie » au @festivaldecannes ! Que peut-il bien lui chuchoter à l'oreille? ? . #captionthis .?Tony Barson/FilmMagic

A post shared by GQFrance (@gqfrance) on

Mladá herečka je v pátek oficiálně potvrdila a uvedla, že dvojice dokonce chystá svatbu. “Poprvé v Cannes! Jsem tak poctěna, že jsem součástí tohoto filmu s Jimem a celým týmem. Mimochodem, Bill Murray a já se budeme brát,” napsala Gomez k několika snímkům z festivalu, které zveřejnila na svém Instagramu.

View this post on Instagram

My first time in Cannes! I’m so honored to have been a part of this movie with Jim and the whole cast. By the way Bill Murray and I are getting married.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

A zdá se, že navzdory věkovému rozdílu si dvojice opravdu rozumí. “Mám ji opravdu rád… Je neobvykle bystrá. Je milá a přirozená. Jsem vždy potěšen, když najdu nějakou popovou ikonu, která se mi opravdu líbí,” prohlásil Murray před časem o herečce pro list Vanity Fair.

View this post on Instagram

Age is just a number. I actually like Age gape couples soo yeah ?❤ #selenagomez #billmurray #billena #followforfollow

A post shared by S E L E N A  G O M E Z (@selenagomez.x27) on

Murray, který si zahrál na příklad ve filmech Krotitelé duchů, Tootsie, Malý krámek hrůz, Ztraceno v překladu, Garfield ve filmu, Život pod vodou nebo Grandhotel Budapešť byl dosud dvakrát ženatý a má šest dětí. Mezi slavné partnery Gomez patřili například hudebníci Nick Jonas, Justin Bieber, Zedd nebo The Weekend.

View this post on Instagram

So yeah if she is happy then l'm happy ? #selenagomez #billmurray #billena #followforfollow

A post shared by S E L E N A  G O M E Z (@selenagomez.x27) on

Celebrity - další články

Doporučujeme