Šokující vyřazení! StarDance opouští velký favorit, se soutěží se loučí Richard Krajčo a Dominika Rošková

5. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Richard Krajčo a Dominika Rošková (Zdroj: Frekvence 1)

Velký favorit na celkové vítězství opouští soutěž už ve čtvrtém kole. Osudným se jim stal quickstep. I v tomto kole padla desítka a opět se z ní mohl těšit taneční pár Eva Adamczyková a Jakub Mazúch.

Zpěvák Richard Krajčo a jeho taneční partnerka Dominika Rošková byli od začátku soutěže považováni za velké favority. Diváci a poroto ve složení Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Richard Genzer byli ale jiného názoru a do dalšího kola je nepustili. 

Od poroty dostali jen 22 bodů, což bylo druhé nejmenší hodnocení. Úplně nejméně dostal cukrář Josef Maršálek a Adriana Mašková. Krajčo v závěrečné řeči poděkoval, že mohl být součástí celé show a Dominika se svěřila, že jde o její poslední taneční show. Byl můj vysněný celebritní partner,“  svěřila se dojatá tanečnice. Čtvrtý večer se tančil quickstep, paso doble a slowfox.

Příště se taneční páry dočkají tématického večera. Diváci se mohou těšit na cizokrajné tóny, ale i rozličné jazyky a všelijaké zajímavé kostýmy. Letem světem, tak zní název příštího dílu, kde se bude tančit valčík, samba a cha-cha.

Podívejte se na taneční páry

Celebrity - další články

Doporučujeme