Šokující zpráva! Pavla Tomicová a Ondřej Malý se rozešli po 19 letech manželství

22. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Pavla Tomicová a Ondřej Malý. (Zdroj: Profimedia)

Tahle zpráva musela v pondělí šokovat snad úplně všechny. Herci Pavla Tomicová a Ondřej Malý vždy působili jako dokonalý pár. Jenže teď je všechno jinak. Manželství končí po 19 letech. Informaci potvrdil Blesku jeden člen z rodiny.

Je konec manželství důvod, proč hvězda filmů Vlastníci nebo seriálů Slunečná a Ulice tak zhubla? Po 19 letech Pavlu Tomicovou opustil herec Ondřej Malý. Informaci Blesku potvrdil jeden ze členů rodiny. „Ano, je to pravda. Ondra od Pavly odešel. Pavla se k tomu nechce vůbec vyjadřovat, tak ji, prosím, respektujte, není na tom dobře,“ uvedl.

V krizi byli manželé v září loňského roku, v prosinci se do ní dostali znovu. Ondřej to vyřešil po svém a od Pavly odešel. Ta v tu dobu začala procházet radikální změnou, která vyvrcholila v červenci. To se herečka objevila na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde ji nikdo nepoznal. Dole měla 35 kilo.

Navíc přijela se synem, bez manžela. „Manžel dorazit nemohl, má pracovní povinnosti,“ hlesla a její vyhaslé oči se nedaly přehlédnout. „Až se rozvede, kam to samozřejmě spěje, bude líp. Uleví se jí,“ řekla Blesku hereččina kolegyně, ale důvod rozpadu Pavlina manželství si zarputile nechala pro sebe.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme