Stále zamilovaní nebo už jen přežitek? Odbornice na řeč těla prozradila víc o vztahu Kate a Williama

9. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate a William (Foto: ČTK)

Vévodkyně Kate a princ William sdíleli během novoročních oslav na sociálních sítích zamilovaný snímek prostřednictvím, kterého všem svým fanouškům popřáli šťastný Nový rok. Podle odbornice na řeč těla skrze fotografii vysílají jasné signály o svém vztahu. Informaci uvedl deník The Sun.

Vévodkyně Kate na sobě má jedinečnou zlatou róbu od návrhářky Jenny Packham, ve kterých zazářila na premiéře filmu o Jamesi Bondovi. Princ William si oblékl klasický černý smoking s motýlkem a bílou košilí. Snímek vznikl právě po tom, co zhlédli novou bondovku v soukromé limuzíně. Drží se na něm za ruce a usmívají se od ucha k uchu.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Odbornice na řeč těla Judy James je přesvědčená, že výběr fotky má ukázat nehynoucí lásku vévodů. „Tato jednoduchá, sexy a velice zamilovaná fotka, kterou si tito dva vybrali pro novoroční poselství v sobě ukrývá několik skrytých vzkazů o jejich vztahu i o jejich vztahu k britské veřejnosti s ohledem na jejich budoucí role krále a královny,“ řekla pro deník The Sun.

Sevření ruky je podle James důležitým signálem, protože vypovídá o trvalé síle vztahu. “Tím, že Kate svírá manželovu ruku, dává najevo, že je pro ni stále velmi cenný,“ vysvětluje a dodává, že snímek odkazuje na dobu, kdy spolu ti dva jen chodili a projevovali si na veřejnosti více lásky. To od té doby, co jsou manželi, už moc není k vidění, ale o to cennější to pak je. “Díky tomuto snímku vidíme, že je to stále zábavné a zamilované duo, jako kdysi,” uzavírá odbornice.

Celebrity - další články

Doporučujeme