StarDance ve znamení hitů Jiřího Suchého. Soutěž opustil pohádkový princ Pavel Trávníček

24. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

StarDance (Foto: se souhlasem Česká televize)

Sobotní druhý díl taneční soutěže StarDance byl opět plný hvězdné elegance. Tentokrát byl večer věnován herci a hudebníkovi Jiřímu Suchému, který nedávno oslavil nádherné jubileum. Bohužel se také poprvé vyřazovalo a soutěž musel opustit herec Pavel Trávníček s partnerkou Veronikou Lálovou.

Druhý díl byl věnovaný hitům Jiřího Suchého, který oslavil nedávno krásné 90. narozeniny. Během večera tak zazněly písně jako Malé kotě, Marnivá sestřenice nebo Babetta. Na tanečním parketu se postupně prostřídalo deset páru, kteří porotu a diváky oslnily buď jivem, slowfoxem nebo quickstepem.

Jako první si zatančil miláček publika krasobruslař Tomáš Verner s Kristýnou Coufalovou. Za svůj energický quickstep na píseň Tak abyste to věděla si od poroty zasloužili vysoké hodnocení. Poté se na parketě objevil herec Zdeněk Godla, který s Terezou Pruckovou předvedl slowfox. Jeho výkon byl sice lepší než posledně, ale i tak se zařadil k adeptům, kteří měli ten večer malou šanci na postup do dalšího kola.

 

Vlasy samou loknu měla farářka Martina Viktorie Kopecká, která to na parketu roztočila s Markem Dědíkem na hit Marnivá sestřenice. Myslím, že šéf z vás může být nadšený. Bylo to boží,” řekl porotce Richard Genzer. Následoval quickstep zpěvačky Terezy ČernochovéDominika Vodičky na píseň Babetta.

 

 

V motýla se proměnil herec Jan Cina a Adriana Mašková. Zatančili slowfox a stejně jako Verner s Coufalovou jsou favority letošního ročníku soutěže. Herečka Simona BabčákováMartinem Prágrem předvedli jive na píseň Honky tonky blues. Ti to rozjeli s takovým elánem, že se s nimi na židlích vrtělo i publikum. Podle poroty ale herečka byla pomalá.

 

 

Mirai Navrátit a Lenka Nora Návorková předvedli quickstep, po kterém zpěvák později přiznal, že měl jistý strach, kterého si všimla i porota. Tenistka Andrea Sestiny Hlaváčková pak s Michalem Necpálem slowfoxem doslova proplula. Podle poroty jim šly lépe sólové části a v páru jim to nefungovalo.

 

 

Předposlední jive patřil herci Pavlu Trávníčkovi a Veronice Lálové. Herec byl po celý tanec viditelně pomalejší než jeho partnerka. Přesto to byl v hercově věku obdivuhodný výkon. Jako poslední se na parketu objevila herečka Marika Šoposká s Robinem Ondráčkem. Jejich quickstep porota zkritizovala. Nezamlouvalo se jim, že měli v tanečním čísle příliš mnoho sól a společně jim to zas tak dobře nefungovalo.

 

 

StarDance opustil pohádkový princ

Poprvé také vyšlo na vyřazování. Nejméně bodů od diváků dostal Pavel Trávníček s partnerkou Veronikou Lálovou. Ta během rozhovoru uvedla, že je to její premiéra, protože nikdy v soutěži nevypadla. Nevěděla tak, jak se má tvářit. Připomeňte si jejich vystoupení. 🙂

 

Celebrity - další články

Doporučujeme