Starostlivá Adele. Zpěvačka překvapila londýnské hasiče, přinesla jim koláč

21. června 2017·Celebrity·Redakce

Adele nečekaně navštívila londýnské hasiče, přinesla jim koláč. FOTO: Rob Petty

Britská popová zpěvačka Adele nečekaně navštívila londýnské hasiče, kteří se podílejí na odstraňování následků požáru obytného věžového domu. Jedna z nejslavnějších Britek přinesla překvapeným chlapíkům koláč a ochotně se s nimi nechala fotografovat. "Ne každý den se zastaví úžasně normální a starostlivá Adele na požární stanici v Chelsea na šálek čaje a objetí," napsal dnes na facebooku jeden z členů hasičského sboru Rob Petty.

Devětadvacetiletá Adele prý hasiče navštívila v pondělí odpoledne i se svým manželem. “Zaklepala na okno a řekla, že pro nás má koláč,” citovala dnes britská agentura PA velitele požární stanice Bena Kinga.

Adele už před týdnem krátce po požáru bez velké publicity zašla k ohořelému domu Grenfell Tower a poskytovala útěchu zasaženým lidem, které objímala.

Požár zachvátil dům se sociálními byty ve čtvrti Kensington minulý týden v noci na středu. Policie aktuálně uvádí nejméně 79 obětí tragédie. Dalších 14 lidí je v nemocnicích, z toho osm v kritickém stavu.

Kvůli požáru jsou terčem kritiky úřady i stavební firma, která při nedávné rekonstrukci na budovu instalovala hořlavou fasádu. Vládní úřady podle BBC věděly o nedostatečné protipožární ochraně ve výškových budovách, jako je čtyřiadvacetipodlažní Grenfell Tower.

Zdroj: ČTK

Celebrity - další články

Doporučujeme