Svět obletěla zpráva, že Paris Hilton je těhotná! Ta vše záhy popřela

28. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Paris Hilton. (Foto: Shutterstock)

V úterý celý svět obletěla radostná zpráva, že Paris Hilton je těhotná. Se snoubencem Carterem Reumem by tak přivedla na svět prvního potomka. Má to ale háček. Paris tuto novinu záhy vyvrátila.

Ven s touto informací přišel web Page Six, který citoval zdroje blízké Hilton.Není to pravda, ještě nejsem těhotná. Budu až po svatbě. Nemůžu se dočkat, že budu mít děti v příštím roce, ale teď se soustředím na svatbu,” nechala se později slyšet ve svém podcastu.

Na děti se moc těší a doufá, že bude mít aspoň jednu holčičku. Pojmenuji ji London. Miluji to město a s Paris to jde dobře dohromady. Pro chlapce mám také jméno, ale nebudu ho prozrazovat. Jednou to budou malí Carterové, ale ještě ne. Počkejte na rok 2022, dodala Hilton. Také je známo, že si nechala zamrazit vajíčka a už prý zahájila proces umělého oplodnění. S partnerem by chtěli dvojčata.

Aktuálně se dědička hotelového impéria zabývá pouze přípravami svatby. Právě mi šijí šaty, aby mi perfektně padly, takže s tím rozhodně čekám,” řekla v podcastu.

Celebrity - další články

Doporučujeme