Táhne mu na 60, do kapsy ale strčí kdekterého mladíčka: Lenny Kravitz ukázal sexy postavu

18. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Lenny Kravitz. Foto: Shutterstock

Zpěvák a skladatel Lenny Kravitz (56) nepřestává být sex-symbolem ani po padesátce. Když se na sociálních sítích podělil o snímek, na němž otevírá kokos, tisícům fanoušků i mnohým celebritám pořádně zrychlil tep. A poznámce se neubránila ani jeho dcera Zoe (32).

Zdánlivě obyčejná momentka z každodenního života Lennyho Kravitze vyrazila dech jak tisícům fanoušků, tak i mnohým celebritám. Zpěvák a skladatel na ní sice jen tak postává na terase a velkým nožem si otevírá kokos, na sobě ale nemá žádné tričko a poskytuje tak výhled na svou vypracovanou postavu.

Snímek na Instagramu nezůstal bez odezvy. “Bože můj, moje srdce,” komentovala jedna z fanynek a tisícovky dalších jí dávaly za pravdu.

View this post on Instagram

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Obdivné reakce sklidil rocker i od svých slavných kolegů. “Mým cílem je být jako ty,”vzkázal zpěvákovi herec Jaden Smith (22), syn legendárního Fresh Prince Willa Smithe (52). “Bože, smiluj se,” prosila topmodelka Naomi Campbell (50).

“Sakra, takhle vypadáš, když jíš kokosy? To jsi prostě ty,” složil hudebníkovi poklonu zase profesionální wrestler Paul Donald Wight Jr. známý pod pseudonymem Big Show. 

Jaden Smith (úplně vlevo) by jednou rád vypadal jako Lenny Kravitz. Foto: Shutterstock

Komentář si neodpustila ani zpěvákova dcera Zoe (32). “Otevírají takhle kokos všichni tátové? Ptám se pro kamaráda,”zeptala se žertem.

Zdá se, že Lenny Kravitz zkrátka nezanedbává péči o svou fyzičku ani během světové pandemie. Výsledky práce mluví samy za sebe – jeho skutečný věk by mu čistě podle vzhledu hádal jen málokdo.

Ačkoli většinu lockdownu strávil hudebník na Bahamách, v současnosti se nachází v nedaleké Dominikánské republice. Tam odcestoval kvůli natáčení snímku Shotgun Wedding (do češtiny volně překládáno jako broková svatba – v USA se termín používá pro označení sňatku kvůli neplánovanému těhotenství, pozn. red.), ve kterém se má objevit po boku kolegyně zpěvačky a herečky Jennifer Lopez (51).

Lenny Kravitz s dcerou Zoe. Foto: Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme