Těhotná a nahatá! Dominika Myslivcová se ve třetím trimestru ukázala v celé své kráse

31. května 2023·Celebrity·Redakce

Dominika Myslivcová (Foto: Instagram Dominiky)

Je krásná, je bohatá, je těhotná, a navíc je i nahá. Co víc si může Dominika Myslivcová přát? Slavná influencerka se se svým bříškem přehoupla do třetího trimestru a nechala se zvěčnit 2v1 v celé své kráse. Povedenými těhotenskými fotkami se pochlubila na instagramu.

Sama Dominika se podivila nad tím, jak to těhotenství rychle utíká. Málem prý focení nestihla, což by byla velká škoda. Nikdy neměla problém s odvážnými fotkami. Ty s nenarozeným synkem nemohly být jiné.

“No tak teda Hello, 3rd trimester! To těhotenství sakra rychle utíká, že už jsem se i začínala trošku bát, že ani těhotenské focení nestihnu… Ještě, že mám nejšikovnější mamku, která vzala foťák, přijela do Prahy a cvakla mě/nás 2v1. A řekla bych, že se jí to dost povedlo,” napsala pod příspěvek, kde se pochlubila vzniklými fotkami. A že se skutečně povedly.

View this post on Instagram

A post shared by Dominika Myslivcová (@dominikamyslivcova)

Na první je zcela nahá a intimní místa si zakrývá jinými částmi těla. Na druhé jí poprsí zakrývá bílá záclonka. A na dalších dvou pózuje s něžným úsměvem na schodech a je oblečená do kompletu tvořeným z crop topu a kalhot, takže už dost velké bříško pořádně vynikne.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme