Tenisová jednička Markéta Vondroušová se po dvouletém manželství se Štěpánem Šimkem rozvádí

23. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Markéta Vondroušová a Štěpán Šimek. (Foto: instagram M. Vondroušová/Profimedia)

Tenistka a wimbledonská vítězka Markéta Vondroušová (24) se rozvádí. Přitom to nejsou ani dva roky, co si s manželem Štěpánem Šimkem (26) řekli u oltáře ano. Manželé jsou podle deníku Blesk už na všem domluveni.

“Prostě nám to nevyšlo. Teď řešíme formálně rozvod, ale na všem jsme domluveni,” sdělila v rozhovoru pro deník Blesk tenistka. Šimek Vondroušovou požádal o ruku před třemi roky. 15. července 2022 si slavnostně řekli ano na malebném zámečku Chateau Mcely.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Šimková (Vondroušová) (@marketavondrousova)

Markéta a Štěpán se znají odmala. Bývalý tenista sbalil wimbledonskou vítězku v patnácti letech. On studoval, ona hrála tenis a společně se podporovali. Bohužel toto souznění časem vyprchalo a pár se rozdělil. Odstěhoval se ze společného bytu. I s kočkou. Teď jsme každý single a nikoho nemáme,” řekla.

Vondroušová se stala v roce 2023 třetím tenistou, který vyhrál českou anketu Sportovec roku a ovládla také národní tenisovou anketu Zlatý kanár. Sezóna 2024 pro ni ze začátku nebyla povedená. Později na severoamerickém BNP Paribas Open zazářila, kdy turnaj otevřela drtivou výhrou nad Peraovou. Následně ale z turnaje odstoupila z osobních důvodů, které později specifikovala jako úmrtí dědy. Aktuálně je tenisovou jedničkou, které patří sedmé místo ve světovém žebříčku.

Celebrity - další články

Doporučujeme