Terezu H. byste na ulici nepoznali. Po návratu změnila vzhled a dokonce je i aktivní na instagramu

29. června 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Hlůšková. (Foto: se souhlasem T. Hlůšková/ČTK)

To, že je pašeračka Tereza Hlůšková z Pákistánu doma, už všichni vědí. Mladá žena se snaží vrátit zpět do normálního života. Podle deníku Blesk už má dokonce práci a teď si nově pořídila i instagram. Na snímcích, které sdílí je k nepoznání.

Jsou to už dva měsíce, co se Tereza H. vrátila zpátky do Česka. V Pákistánském vězení za pašování drog strávila čtyři roky, než se dočkala osvobozujícího rozsudku. Nejprve se držela v ústraní a teprve teď si založila profil na sociální síti instagram.

Na svém profllu sdílí se svými sledujícími každodenní radosti a dokonce jim v jednom z příspěvků představila deníky, které si psala ve vězení. Podle jejích slov, se snaží chopit své nové životní šance a žačít vše nanovo.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Hlůšková (@terezahluskova_)

“Udělala jsem v životě hodně chyb. Živila jsem se měsíc jako společnice, létala do neznáma  za vidinou peněz. Nikdy mi nebylo řečeno, co v tom kufru je, kde a jaké množství. Bohužel čas vrátit nejde a musíme jít dál. Děkuji za povzbudivé reakce,” napsala na instagram Hlůšková a dodala, že už si našla i práci.

Celebrity - další články

Doporučujeme