Těžká životní situace Lucie Křížkové a jejích dětí. Jak zvládají, že je táta ve vězení?

28. února 2023·Celebrity·Redakce

Lucie Křížková. (Zdroj: Profimedia)

Musejí se smířit s tím, že nejenže tatínka mají ve vězení, ale že s ním neprožijí ani další roky svého dospívání. Jachtař David Křížek je už rok a půl ve vězení a pro jeho děti je to velmi náročné období. Informaci uvedl web iDnes.cz.

David Křížek má s moderátorkou a bývalou královnou krásy Lucií Křížkovou dvě děti – Davida (10) a Lolu (6). A právě pro ně je současná situace velmi nesnadná. Lola chodí do školky, ale David do školy a jak všichni víme, děti dovedou být hodně zlé.

Malý David má ale výhodu, že před ním nikdo nic netají. A hlavně jeho rodiče. O všem si se synem promluvil. Samozřejmě v této situaci velmi záleží na lidech kolem. Myslím si, že mám velké štěstí v tom, že i rodiče od Davídkových spolužáků a rodiče od dětí z našeho okolí to třeba se svými dětmi probrali a syn naštěstí nepřišel nikdy domů s tím, že by se někdo někde k němu zle choval, svěřila se Lucie.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

Sama přiznává, že pro celou jejich rodinu je to velmi náročná situace, ale oporou jsou jim jejich blízcí. A výhoda je i to, že Lucie může být se svým manželem denně alespoň v telefonickém kontaktu. Volají si spolu 20 minut denně a jednou za měsíc za ním jezdí na návštěvy.

Celebrity - další články

Doporučujeme