To je on, jejího srdce šampión. Cher vyznala lásku o 39 let mladšímu rapperovi

9. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Cher a Alexander Edwards. (Foto: Profimedia/X)

Americká zpěvačka Cher (77) se pochlubila na síti X zamilovanou fotografií. Hvězda podle všeho opět randí s osmatřicetiletým rapperem Alexanderem Edwardsem, známým jako AE. Krize, kterou pár nedávno měl, je tak nejspíš definitivně zažehnána. Informoval o tom server Mirror.

Poprvé se o vztahu Cher a Alexandra média zmínila v listopadu 2022 po Pařížském týdnu módy, kde se potkali. Navzdory krátkému rozchodu na začátku loňského roku je pár opět spolu a podle serveru Mirror je jejich vztah silnější než předtím.

Nyní se zpěvačka vzepřela všem kritikům jejího vztahu s mladším mužem, když zveřejnila na síti X fotografii, na které sedí na klíně jejího milovaného. K snímku pak napsala jednoduše: Láska je láska.”.

Na fotografii má Cher zavřené oči a brečí. Jednou rukou pak drží AE za bradu. Rapper svou milou drží rukama kolem pasu a na očích má sluneční brýle. Láska nezná matematiku,” vzkázala v minulosti všem hejtrům zpěvačka.

Pod příspěvkem se okamžitě strhla vlna podpory. Fanoušci Cher k nalezení pravé lásky gratulovali. Vypadáte šťastně, a to je důležitá věc. Někdy je těžké najít štěstí, vezměte si ho a neomlouvejte se za něj,” napsal jeden ze sledujících. Vaše láska je tak krásná,” dodal další.

Celebrity - další články

Doporučujeme