To snad není možné. Reese Witherspoon a její dcera vypadají jako sestry

13. července 2022·Celebrity·Barbora Turková

Reese Witherspoon a Ava Phillipe (Zdroj: Profimedia)

Když vedle sebe stojí herečka Reese Witherspoon a její dcera Ava Phillipe, musíte si myslet, že vidíte dvakrát. Ava je totiž své matce neskutečně podobná, obě vypadají jako siamská dvojčata. Čemu se krásná dívka věnuje? Odpovídá web Super.cz.

Už v dětství Avy Phillipe bylo jasné, po kom má dívka své rysy a které geny minimálně po vizuální stránce u ní zvítězily. Během dospívání se z Avy stala spíše kopie její maminky Reese Witherspoon. Půvabné dívce je 22 let a své mamince je opravdu neskutečně podobná. Poslední snímek je toho jasným důkazem a mezi nejčastějšími slovy jsou u fanoušků pojmy jako sestry nebo dvojčata.

Miluji západy slunce s mojí holčičkou,” napsala držitelka Oscara ke snímku. Krásná Ava, kterou má Reese s bývalým manželem Ryanem Phillipem, se věnuje modelingu, což vzhledem k jejímu vzhledu není asi žádným překvapením. Na hereckou kariéru to ale zatím nevypadá.

View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Ava se ale nedávno dostala do centra pozornosti díky svému prohlášení, že ji přitahují lidé a pohlaví zkrátka neřeší. Sice jsou taková stanoviska dnes poměrně normální, přesto se našli lidé, kteří mladou krásku kritizovali. Ava si ale hejty na svou osobu a své názory nenechá líbit. Napsala, že lidé, kteří se u ní na profilu, budou k tomuto tématu vyjadřovat neslušně, jednoduše zablokuje. Zástupy ctitelů a ctitelek se tak u jejich dveří rozhodně musel zvětšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme