Tohle manželka Kanye Westa přehnala! Bianca vyrazila do italských ulic v průsvitném oblečku a pobouřila veřejnost

24. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Kanye West a Bianca Censori. (Foto: Profimedia)

O tom, že manželka Kanye Westa si libuje v extravagantních kouscí oblečení, všichni vědí. Tentokrát ale Bianca Censori zvolila pro procházku v ulicích prosluněné Itálie něco velmi netradičního. Oblékla si na sebe průsvitné oblečení a nevzala si ani podprsenku. Pobouřila tak nejednoho Itala.

O další kontroverzi osmadvacetileté Biancy informoval deník The Daily Mail. Ta je na dovolené se svým manželem Kanye Westem ve slunné Itálii, kde teploty pod třicet stupňů rozhodně nepadají. Proto se v parném letním dnu rozhodla obléci poněkud spoře.

Bianca vynesla opravdu netradiční kus oblečení. (Foto: Profimedia)

Na procházku italskými ulicemi se vydala jen v průsvitném oblečku, který toho odhaloval příliš. Outfit vypadal, jako by si od hlavy až k patě navlékla silonky a neobtěžovala se jej ani doplnit o spodní prádlo. To pobouřilo kolemjdoucí Italy, kteří jsou známí velkým puritánstvím a dokonce se tím má podle zahraničních médií zabývat i italská policie.

Bianca vynesla opravdu netradiční kus oblečení a šokovala kolemjdoucí. (Foto: Profimedia)

Naopak americký rapper se zahalil do černého outfitu, ve kterém byste ho stěží poznali. Uvidíme tedy, zda se jím jeho drahá polovička pro příště inspiruje a obleče konečně něco méně kontroverzního.

Celebrity - další články

Doporučujeme