Tomáš Řepka otevřeně promluvil: Co ho přimělo podat falešné inzeráty?

31. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

K postavě bývalého profesionálního fotbalisty Tomáše Řepky (44) se v současné době upírá značné množství pozornosti. Může za to především bizarní prohřešek, kterým si od soudu nepravomocně vysloužil půl roku za mřížemi. K celé záležitosti se nyní rozhodl otevřeně promluvit v rozhovoru, který s ním pro extra.cz vedla jeho současná partnerka, moderátorka Kateřina Kristelová (38).

Tomáš Řepka se rozhodl nemlčet a popsat zcela otevřeně svůj úhel pohledu na celou bitvu s modelkou Vlaďkou Erbovou (37). Spory bývalých manželů se točí zejména kolem společného syna, malého Marcuse. Zatímco Erbová tvrdí, že o něj Řepka nemá zájem a neplatí ani státem stanovené výživné, ten zase trvá na pravém opaku. Erbová mu prý neumožňuje prakticky žádný kontakt se synem, přičemž on své povinnosti plní beze zbytku.

“Je to můj trest, že jsem si dítě udělal s tímto člověkem. Já si to vyžírám a vyžírat budu asi do konce života. Soužití s paní Erbovou od začátku bylo špatné. Byly mezi námi problémy a vyvrcholilo to tím, že když byla těhotná, musel jsem si udělat dva testy otcovství, abych vůbec zjistil, že ten kluk je můj. Měla v té době takové lechtivé období, kdy se nevědělo vůbec, s kým to dítě má. Nakonec se díky testům rozhodlo, že to dítě je moje. O to je to pro mě dneska bolestivější,” uvedl fotbalista v rozhovoru.

Expartner Erbové přitom poukázal i na to, že neblahou zkušenost s ní měl mít i její další exmanžel, otec Vlaďčiny dcery Viktorky. “Chci upozornit lidi, že ty věci se nedějí jen mně,”tvrdil Řepka. Zmínil poté, že podobným válečným obdobím si s Erbovou měl projít i její první manžel Zdeněk Bahenský a jeho nová partnerka Táňa Makarenko. Řepka současně vyjádřil lítost nad tím, že dvojice odmítá poskytnout vyjádření o své zkušenosti médiím. “Zdeněk Bahenský je rád, že se zbavil toho člověka a že dnes mají svůj klid,” myslí si muž.

Promluvil i k samotným falešným inzerátům, ve kterých bez jejího vědomí nabízel erotické služby své bývalé ženy. “Vím, je to neomluvitelné. Vím, byla to klukovina, byla to hloupost. Bohužel už to nevrátím,” přiznal v rozhovoru otevřeně.

“Já chci říct jen jednu věc, jak jsem jednal na hřišti, tak jednám i v civilním životě. Asi to bude to pudové zvířátko. Ale já znovu opakuji, je to o mém synovi, miluji toho kluka nadevše. Mám ještě dvě děti z prvního manželství, ty miluji úplně stejně. Ale řekl bych, že ten Marcus je takový více vybojovaný, protože jsem fakt neměl jistotu, že je můj,” uvedl Řepka.

Celebrity - další články

Doporučujeme