Tomáš Verner nechtěl fantazírovat o taneční partnerce. Po téhle krásce chce hlavně tvrdou dřinu

17. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tomáše Verner a Kristýna Coufalová (Foto: se svolením Česká televize)

Organizátoři taneční show StarDance každý den odhalují nové taneční páry, které se představí v jedenácté řadě. Krasobruslař Tomáš Verner bude na parketu protáčet Kristýnu Coufalovou, vítězku první řady.

Uvedení další, v pořadí již jedenácté řady oblíbené show StarDance se nezadržitelně blíží. Česká televize postupně odhaluje taneční páry. Krasobruslař Tomáš Verner tak ví, že jeho taneční partnerkou bude Kristýna Coufalová. “Nechtěl jsem si představovat, jelikož jsem šťastně ženatý a nechtě jsem fantazírovat o žádné tanečnici. Krátce předtím jsme se s Markem Zelinkou bavili, jaké by moje partnerka měla mít charakterové rysy a tam padly jasné, konkrétní údaje,” přiznal Tomáš a dodal, že dostal takovou partnerku, jakou si přál a z Kristýny má radost.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Chtěl, aby jeho partnerka byla sportovkyně tělem i duší, protože jeho snem je naučit se tancovat opravdu dobře. “Chci partnerku, která umí učit, umí být přísná, potřebuji tvrdé vedení. A i když bude o hodně mladší než já, tak nemám žádnou potíž poslouchat příkazy mladší partnerky,” smál se bývalý sportovec, která je sice rád, že se taneční soutěže může účastnit, ale chtěl by ji vyhrát.

Kristýna Coufalová svého partnera sice hádala, ale netipovala správně. “Přála jsem si, aby si můj taneční partner chtěl zatančit a neměl to tak, že jde do práce. Zkoušeli jsem takový freestyle a myslím, že ten nám rozhodně půjde. Mojí ambicí je Tomášovi tanec neotrávit,” svěřil se krásná tanečnice s tím, že ji Tomáš přijde jako velmi milý.

Celebrity - další články

Doporučujeme