Trápení krásky Erbové: Celoživotní dieta a potraty. Své děti má jen zázrakem

20. června 2023·Celebrity·Redakce

Vlaďka Erbová (Foto: Instagram Vlaďky Erbové)

Krásná Vlaďka Erbová se již dlouho potýká s nepříjemným onemocněním, se kterým se sice dá naučit žít, ale pořádně člověku zkomplikuje život. Musí držet doživotní dietu, prožila si už dva potraty a má za sebou asi 11 operací. Česká Halle Berryová to v životě vůbec nemá jednoduché. Svěřila se s tím Milušce Bittnerové v pořadu Na kafeečko.

Má dvě krásné děti, sedmnáctiletou Viktorku a jedenáctiletého Marcuse. Přesto se dá považovat její mateřství za zázrak. Zdravotní problémy, kvůli kterým přišla již o dvě nenarozené děti, ji provázejí už od šesti let.

“Dřív se bolest břicha léčila tak, že vám na něj dali pytlík ledu. Jenže tímhle se mi také de facto vytvořily chronické záněty, vysvětlila modelka. Další komplikace nastaly, když ji jako desetiletou holku po operaci prasklého slepého střeva napadly dvě dívky. Její zdravotní stav se ještě zhoršil.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓥𝓵𝓪ď𝓴𝓪 𝓔𝓻𝓫𝓸𝓿á (@vladka_erbova_)

“V osmnácti letech začaly operace srůstů střev, prodělala jsem jich asi jedenáct. Operovali mě každý rok a někdy i dvakrát,” prozradila Vlaďka. Nesmí jíst vůbec žádné maso, zrníčka, slupky, luštěniny ani jídlo připravované na oleji. Už jako mladé dívce jí doktoři řekli, že možná nebude moct mít děti.

Přes to všechno modelka bojuje a snaží se ze všech sil žít normální a spokojený život. “Pořád si myslím, že vydělávám dost peněz, takže se máme dobře. Vlastním několik nemovitostí, které pronajímám, mám vlastní podnikání v Brně a nyní se tam chystáme s kamarádkou otevřít kavárnu,” prozradila Erbová. Na muže tak nyní nemá ani pomyšlení.

Celebrity - další články

Doporučujeme