Už jsou známé všechny páry. Sympatický zpěvák bude ve StarDance tančit s loňskou vítězkou.

19. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková (Foto: se svolením Česká televize)

Posledním párem v taneční soutěži StarDance je zpěvák a frontman skupiny Mirai Mirai Navrátil a loňská královna parketu Lenka Nora Návorková. Ta vyhrála poslední řadu s hercem Jiřím Dvořákem a tak je jasné, že opět bude mířit vysoko.

Zpěvák Mirai Navrátil je nadšený, že jeho partnerkou je právě Lenka Nora Návorková. “Přál jsem si překrásnou, sexy dívku, která mě bude motivovat správným směrem. A tu jsem dostal, za což jsem hrozně rád! Potom, co se teď oznamovaly jednotlivé páry, tak jsem věděl, že zbývají poslední dvě slečny. Nicméně jsem to do poslední chvíle moc nesledoval. Abych se třeba platonicky nezamiloval a pak mi to nebylo líto. Snad teda bude Lenka trpělivá, držím jí palce, aby to se mnou zvládla,” přiznal se Mirai s tím, že určitě není žádným tanečníkem.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

I Lenka si všimla, že je zpěvák u prvního zkušebního tance velmi nervózní. “Působí dost vyděšeně, ale je to sympaťák. Takže jen doufám, že ho to bude bavit. Myslím, že byl teď dost nervózní. Bylo tu přeci jen spousta kamer a očí, nicméně si myslím, že mu to půjde,” chválila ho tanečnice.

Jejím největším přáním je, aby nevypadli hned v prvním kole. “Já nechci říkat to hrozný klišé, že si to chci především užít, ale říct to musím. Jsem moc ráda, že v další řadě můžu být a ambice nemám. Respektive teď jsme se s Miraiem shodli, že nechceme vypadnout jako první a pak zkrátka uvidíme,” uzavřela jejich budoucí spolupráci Lenka.

Celebrity - další články

Doporučujeme