Už mám zase úsměv na tváři. Herečka Sára Affašová se bude vdávat, odtajnila chystané novinky

2. března 2023·Celebrity·Redakce

Sára Affašová a Martin Donutil (Zdroj: Profimedia)

Závěr loňského roku nebyl pro herečku Sáru Affašovou vůbec jednoduchý. S partnerem, hercem Martinem Donutilem přišli o syna. Kráska emočně vypjatý rok zvládla i díky podpoře Martina, který ji na dovolené v New Yorku požádal o ruku. Nyní herečka na instagramu informovala o tom, jak pokračují přípravy.

Náročný rok 2022 hodili Sára Affašová a Martin Donutil za hlavu a naplno se soustředí na plány na letošních dvanáct měsíců. V listopadu v New Yorku na Times Square se pár zasnoubil, ale informaci fanouškům oznámili až v lednu. Měsíce předtím si chtěli novinku nechat pro sebe a své přátelé a zpracovat všechny věci, co se jim událi.

V USA byla dvojice na přelomu listopadu a prosince. Po návratu zase zamířili do Tater na Slovensko, kde si užívali třeba na Štrbském plese. Zkrátka potřebovali být jen oni dva spolu. Jakmile se vrátili domů do běžného režimu, krásnou novinku oznámili světu.

View this post on Instagram

A post shared by Sára Affašová (@saraaffasova)

A nyní se herečka svěřuje s plány na chystanou veselku.  „Našli jsme překrásné místo s duší, jak jsme si vysnili. Příroda, les, louky, rybník, potok. Už mám i šaty,“ napsala na svůj instagram. Nikoho by ale nepřekvapilo, kdyby to, že se vzali, oznámili až po svatbě.

Celebrity - další články

Doporučujeme