V plavkách by měla trávit celý rok. Dara Rollins připomněla fotky, kde vypadá neskutečně

6. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Dara Rolins. (Foto: se souhlasem Dary Rollins)

Zpěvačka Dara Rollins se narodila proto, aby co nejvíce času trávila v plavkách. Léto zkrátka miluje a její postava zase miluje plavky. A fanoušci jsou nadšeni, když jim zpěvačka nějakou fotku v bikinách naservíruje.

Dara Rollins ke svému životu nutně potřebuje léto, slunce, slanou vodu a horký písek. Léto tráví v České republice, ale v zimě pravidelně odlétá na několik měsíců do teplých krajin. Dříve to byla Kalifornie, nyní směřuje spíše do Spojených arabských emirátů nebo do jihovýchodní Asie, konkrétně na indonéský ostrov Bali.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Během jedné ze svých posledních návštěv nafotila zpěvačka ve svém druhém domově krásné fotky. Pod ně se podepsal slovenský fotograf Lukáš Kimlička a fotky vznikly pro český magazín Grade. „Ano, děvčata. Kdy jindy, než teď je na místě se takto pěkně vyprsit. Je zvláštní, jak úzkostlivě si v zimním období hledáme každý centimetr délkou sukně, hloubkou výstřihu, řešíme propustnost světla, a potom chodíme v létě po světě prakticky nahé,“ okomentovala vtipně zpěvačka fotky.

Snímky jsou sice už rok staré, ale Dara je chtěla všem opět připomenout. A na všechny opět dýchla letní pohoda a radost z krásných dnů. Přesně s tímhle pocitem fotky vznikaly.

Celebrity - další články

Doporučujeme