Před StarDance ještě nasává sluneční paprsky. Veronika Lálová doufá, že stihne ještě dovolenou

28. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Lálová a Pavel Trávníček (Foto: se svolením Česká televize)

Krásná tanečnice Veronika Lálová má díky svému povolání a životní vášni perfektní postavu. Není se čemu divit, že se ráda pochlubí svými pevnými křivkami, díky kterým si získala mnoho obdivovatelů především mezi muži.

Brunetka Veronika Lálová čas od času potěší své příznivce fotkou v plavkách. Nyní se ukázala, jak u bazénu nasává sluneční paprsky. Je to ale zřejmě jedna z posledních chvilek odpočinku, ještě předtím než se naplno vrhne do maratonu ve StarDance. Tanečnice, která proslula hlavně tím, že perfektně ovládá sambu, by ještě ráda stihla dovolenou v Itálii. Pak už se její plány budou muset přizpůsobit taneční show.

View this post on Instagram

A post shared by VERONIKA LÁLOVÁ (@veronikalalova.cz)

Letos to pro ni bude velká výzva. V předchozích ročnících byla zvyklá spíše na partnery, kteří byli ve stejné věkové kategorii či dokonce mladší. Tančila se Zdeňkem Piškulou či Davidem Svobodou. Tentokrát si ale pod svá křídla vezme prince z Popelky Pavla Trávníčka. Už teď je Veronice jasné, že má před sebou pořádně náročný úkol.

Choreografie budou muset být samozřejmě podle toho zvolené. Asi to nevidím na nějakou divočinu, ale spíše na elegantní tance. Ale uvidíme, třeba překvapíme,” prozradila tanečnice před pár dny. Ona ani její partner se ale výzvy nebojí. “Mládí to vydrží a já stará osoba to musím vydržet taky. Ale říkám si, že když jsem přežil Pevnost Boyard, tak bych mohl přežít i StarDance,” smál se herec.

Celebrity - další články

Doporučujeme