Válka v přímém přenosu. Zdravotní sestra musela po domě hledat uříznutý prst Johnnyho Deppa

20. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Johnny Depp (Zdroj: Profimedia)

Manželství jako z hororu. To nebyla láska, to byla válka. Vztah herců Johnnyho Deppa a Amber Heard byl hodně divoký, ale to, co se nyní děje v soudní síni, nemá obdoby. Denně tam padají výpovědi o rvačkách. Jaké jsou nejnovější informace? Odpovídá Blesk.cz.

Kdo přežije, vyhraje. Tak by se dalo popsat manželství Johnnyho Deppa a Amber Heard. Oba dva teď bojují hlavně o svou čest u soudu. Nejnověji zazněly drastické popisy toho, jak Amber měla manželovi uříznout kus prstu. Ten pak ošetřovatelka hledala po domě. Vše se událo v roce 2015, kdy herec natáčel v Austrálii další Piráty z Karibiku. Navíc se v tu dobu léčil ze závislosti na opiátech.

V domě byl příšerný nepořádek, zdi byly pomalované a televize rozbitá,“ popsala svůj příjezd do Deppova australského příbytku zdravotní sestra Debbie Lloyd, která se o Johnnyho starala. „Pan Depp měl uříznutý kousek prostředníčku na levé ruce a já musela prohledat celý dům, abych ho našla,“  vypověděla žena. Poté ho našel kuchař v kuchyni.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Incident byl citovaný v rámci procesu. Během něj Depp žaluje svou ex za údajnou pomluvu o domácím násilí, která mu zničila kariéru. Tvrdí také, že ho žena vyhledávala a začínala hádky a fyzické potyčky. Nicméně v tomto případě je původ zranění nejistý. Ošetřovatelka si vzpomíná, že slyšela jako po něm Amber hodila láhev vodky a pak, že ho praštila telefonem.

Depp zase tehdy napsal, že si prst omylem uřízl sám. „Co mám dělat, uřízl jsem si kus prstu, asi bych měl jít do nemocnice,“ napsal Depp doktoru Davidu Kipperovi, který ho následně ošetřil. Člen ochranky Sean Bett zase řekl, že si herec fotil rány na obličeji, aby měl proti manželce důkazy. „Jednou měl podlitiny na lícní kosti a na očním víčku, podruhé zase škrábance kolem nosu, bylo mi ho líto,“ řekl Bett. Dodal, že Johnny byl vždycky příjemný šéf, který se svými závislostmi bojoval.

Celebrity - další články

Doporučujeme