Vendula Pizingerová je pro ženy po čtyřicítce obrovským vzorem

9. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Vendula Pizingerová. (Foto: se souhlasem Vendula Pizingerová)

Vendula Pizingerová je známá tím, že ráda pomáhá dětem skrze svou nadaci Kapka naděje. Navštěvuje nemocnice a v nich malé pacienty bojující s leukémií. Ta jí před lety připravila o prvorozenou dceru. Je také mámou malého Josífka a díky instagramu je inspirací pro všechny ženy, které chtějí rodit v pozdějším věku. Informoval o tom deník Blesk.

Právě s tímto tématem se na ni ženy nejčastěji obracejí. Ženy po čtyřicítce se většinou bojí založit rodinu v tak pozdějším věku. Vendula je v tom ale podporuje, že pokud Pánbůh dá, ať do toho stoprocentně jdou.

Lidem se líbí, že se prezidentka nadace s ničím nemazlí. Nejsem úzkostlivá, Pepa je navíc pohodář, takže mi na tom nepřijde nic výjimečného. Jaký směr dítěti ukážete, tudy půjde,” uvedla Blesku Pizingerová. Jednoduše se snaží brát život s nadhledem.

View this post on Instagram

A post shared by Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

To že má syny od sebe o šestnáct let jí nevadí a věří, že z nich jednou budou skvělí bratři. “Zatím Kuba s malým dovádí, jen když se mu chce, ale mají se už teď rádi, to vidím. Až ale začne Pepa chodit k bráchovi do pokoje, bude po srandě,” dodala Vendula.

View this post on Instagram

A post shared by Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

To, že je na veřejnosti hodně známá, její děti vůbec nijak neprožívají. Když měl Kuba rozum, řešila jsem v té době úplně jiné starosti. Stál přede mnou úkol, jak mu vysvětlit, že mu umřel táta, na nějaké povídání o tom, že jsem známá, nebyl prostor. A dnes mu to přijde směšný a celkem jedno, jestli je jeho máma nějaká VIP osoba. Je v pubertě a tohle opravu nějak neprožívá,” dodala pro deník s tím, že jednou Jakub řekl, že je husté, kolik lidí má Vendula na instagramu. “To beru jako velkou pochvalu.”

View this post on Instagram

A post shared by Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

Celebrity - další články

Doporučujeme