Vendula Pizingerová sdílela krásné předsvatební foto. S Josefem je už přes deset let

7. září 2022·Celebrity·Redakce

Vendula Pizingerová a Josef Pizinger. (Foto: se souhlasem V. Pizingerová)

Když si Vendula Pizingerová s teď už manželem Josefem Pizingerem začala, nikdo jim naděje na dlouhé soužití nedával. Josef byl totiž o 16 let mladší. Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje se na instagramu pochlubila krásnou předsvatební fotkou a oslavila tak sedm let od svatby.

MY. Předsvatební fotka. Takovýho holobradka jsem si právě před myslím sedmi lety vzala a on mne… Přitom jsem se dušovala, že už se vdávat nebudu. Někdy mne dokáže vážně nažhavit do běla. Ale už za chvíli vím, že mne to přechází. Vybrousil ve mne to lepší já. Jsme spolu už přes deset let. Kdo by to byl řekl,”  napsala na instagram Vendula.

Na fotografii od Lucie Robinson jsou s partnerem Josefem oba nazí a ve vzájemném láskyplném objetí. Teď oslavili sedmileté výročí svatby a manžel na svou milou rozhodně nezapomněl. Své ženě přinesl obrovský pugét, se kterým se prezidentka Nadace pochlubila také na síti.

View this post on Instagram

A post shared by Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

Podle fanoušků je Vendula důkazem, že mantinely v lásce neexistují. “Ať vám to klape dál a vytřete všem vztahokazům a nepřejícím zrak,” napsala jedna ze sledující na instagram. Manželé spolu mají syna Pepíčka, který zanedlouho oslaví 2. narozeniny.

Celebrity - další články

Doporučujeme