Vondráčkovou překvapilo, že její muž oznámil rozchod na Facebooku

14. srpna 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Je to více jak týden, co hokejista Tomáš Plekanec a zpěvačka Lucie Vondráčková oznámili, že se rozchází. Zpěvačka a herečka nyní promluvila o tom, že od svého muže nečekala, aby se svěřil o jejich vztahu s lidmi na sociální síti.

“Láska se ptá přátelství: “Proč jsi na světě, když existuji já? Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím,” reagovala na rozchod s hokejistou Plekancem Lucie Vondráčková na svém Instagramu. Jak to ale vypadá, herečka a zpěvačka byla zaskočena tím, že hokejista zpečetil jejich rozchod na svém facebookém profilu.

Rád bych Vás informoval o ne zcela veřejných věcech. Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme…

Zveřejnil(a) Tomáš Plekanec dne Pondělí 6. srpen 2018

Nikdy jsme jako rodina nedávali fotky dětí, ani z dovolených, ani z rodinných oslav. Takže mě překvapila ta nutnost to okamžitě sdílet, když to ještě nenasdílíme ani my dva sami. A také to, že jsme na to s klukama zůstali sami. Ta rychlost je zběsilá, ale to tak asi hokejisti mají,” uvedla Vondráčková pro televizní pořad Top Star.

Pro zpěvačku je však nejdůležitější, aby se rozchod nedotkl jejich dvou synů Matyáše a Adama. “Pro mě je teď nejdůležitější, aby kluci byli veselí, pokračovali ve školách a kroužcích, které mají, aby se jich to dotklo co možná nejméně,” vysvětlila Vondráčková, podle které nikdo třetí v jejich vztahu nehraje roli. “To je život! My jsme žili krásných osm let, které byly hezké. Něco končí a něco začíná. Člověk to tak musí brát,” shrnula zpěvačka a herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme