Vyhřívané prkénko, obrovské zrcadlo a prosklený sprchový kout. Nikol Štíbrová ukázala luxusní koupelnu

17. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Nikol Štíbrová (Foto: Instagram stibrovicnikolka, se souhlasem)

Dům sice ještě nemá kompletně hotový, ale jak bude vypadat jeho interiér, v tom má Nikol Štíbrová jasno. Na Instagramu ukázala hvězda partičky 3v1 koupelnu a doufá, že se jedná o finální podobu.

Nikol Štíbrová si s partnerem Petrem Leitgebem staví vysněný dům v Lánech a své fanoušky pravidelně informuje o tom, jak se stavbou pokročili či jak bude interiér domu vypadat. Nyní sdílela na svém Instagramu koupelnu. “Vybrat koupelnu. Taková, která bude něčím zajímavá, ale zase ne moc extravagantní, aby vás to časem nerozčilovalo. Takovou, aby se vám brzo neokoukala, praktická, aby na ní byl vidět bordel co nejmíň. Bezpečnou pro děti, ale tak ty budou malý jen chvíli. Nějaký sklo u sprchy asi musí bejt. Ne úplně světlou, spíš asi tmavší, teplejší, ale taky ne moc,” napsala Nikol své požadavky.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka)

Luxusní, ale jednoduše řešené prostory, které jsou obložené moderními keramickými deskami v odstínech šedé, smaragdově zelené a světle hnědé, která imituje dřevo. Nechybí ani obrovské zrcadlo, velké umyvadlo a otevřený prosklený sprchový kout. Jejím speciálním přáním byl záchod s vyhřívaným prkénkem, protože to má její dobrá kamarádka Martina Pártlová.

Většina fanoušků je nadšená, ale našli se i tací, kteří Nikol neušetřily “dobrých” a nevyžádaných rad. “Děsí mě. Teplé prkénko vždycky znamenalo, že tam předtím někdo seděl moc dlouho,” vtipkovala jedna fanynka. Někteří ji zase varovali před bílými kachličkami či sprchovým koutem, ze kterého se bude voda vylévat do zbytku koupelny. Jestli se Nikol nechala svými sledovateli nahlodat, zjistíme, až s Petrem hnízdečko lásky dodělají.

Celebrity - další články

Doporučujeme