Williama na škole nikdo pod jeho pravým jménem neznal. Používal přezdívku, kterou ho oslovovala i Kate

26. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ William s manželkou Kate Middleton. (Foto: Shutterstock)

Princ William studoval na skotské univerzitě v St. Andrews a na škole si podle všeho nechával říkat Steve, aby na sebe nepoutal moc pozornosti. Přestože byl na univerzitě oficiálně zapsán jako William Wales, jeho spolužáci používali tuto přezdívku, aby zůstala skryta princova identita. Píše o tom web The Sun.

Williamovi tak mohla říkat i jeho současná manželka, Kate Middleton. Na univerzitě byli dobrými přáteli, a dokonce bydleli na stejné adrese. Podle jejich blízké si oba padli hned do oka. Kate prý upoutala princovu pozornost na charitativní přehlídce, kdy se na mole představila v odvážném modelu. Mělo se jednat o spodní prádlo.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Ve druhém ročníku se Kate, William a další dva spolužáci rozhodli bydlet mimo univerzitní kampus a přestěhovali se do krásného dvoupatrového domu přímo ve městě. Po přednáškách tam často pořádali večeře pro spolužáky. Právě svým kuchařským uměním se William snažil upoutat pozornost Kate. Také se prý ujal uklízení, a to když zrovna nestudoval na titul z geografie.

Přátelství Kate a Williama pak dostalo rychlý spád a z dvojice se stal pýr. Dohromady je dal stejný smysl pro humor. Po škole spolu nějakou dobu chodili, ale v roce 2007 se krátce rozešli. Dali se ale znova dohromady a v roce 2011 se konala velkolepá svatba. Mají spolu tři děti – George, Charlotte a Louise a žijí v Kensingtonském paláci v Londýně.

Celebrity - další články

Doporučujeme