Z jedné z nejkrásnějších hereček na světě je chodící kostra. Angelina Jolie děsí svým vzhledem

27. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Angelina Jolie. (Foto: Shutterstock)

Oscarová herečka Angelina Jolie se nedávno objevila na Mezinárodním filmovém festivalu v Římě. Na jeden z večerů se oblékla do nádherných šatů, ovšem obepínaly ji tak těsně, že si lidé a fanoušci nemohli nevšimnout, že jí kosti trčí doslova na všechny strany. Herečka je kost a kůže a není divu, že se množí spekulace o jejím zdravotním stavu. S informací přišel deník Blesk.

Krásná Angelina měla problémy s příjmem potravy údajně již v roce 2019 podle listu National Enquirer. Tehdy byla pod obrovským tlakem a stresem vzhledem k probíhajícímu soudu ohledně opatrovnictví dětí mezi ní a jejím bývalým manželem, hercem Bradem Pittem.

Tyto problémy ji měly sužovat už na střední škole, což prozradila rodinná přítelkyně Cis Rundleová pro Radar Online. A tak má spousta fanoušků obavy, zda se její problémy opět nevrátily. Na premiéře filmu Eternals na filmovém festivalu v Římě totiž v upnutých šatech vypadala jako chodící kostra.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený MyModaMix (@mymodamix)

Ačkoliv rozdávala úsměvy na všechny strany po boku svých dvou dcer Zahary a Shiloh, které ji na červený koberec doprovodily, její kostnatá postava vzbudila obavy a otázky. Vystouplé klíční kosti a ramena, vosí pas a vyzáblé ruce rozhodně nenaznačují, že se Angelina těší dobré a zdravé kondici.

Celebrity - další články

Doporučujeme