Z krasobruslařské legendy Tomáše Vernera je tatínek. Chlapeček dostal krásné české jméno

21. září 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / tammysutan

Letošní rok sice pro mnohé z nás mnoho dobrého nepřinesl, pro krasobruslaře Tomáše Vernera (34) to ale neplatí. Ten se letos v lednu stihl zasnoubit, v březnu oženit a nyní s manželkou přivítali na světě své první miminko. Podle krasobruslaře se narodil chlapeček a on i jeho maminka jsou v pořádku. 

Letošní rok ještě neskončil, Tomáš Verner už ale stihl hned tři nádherné životní milníky. Ten největší ovšem přišel až nyní. Zlatý medailista z Mistrovství Evropy v krasobruslení z roku 2008 v Záhřebu přivítal na světě své první miminko.

Krásnou novinku oznámili manželé Vernerovi na sociálních sítích. “Dlouho jsem nebyl na titulní straně, na ‘výsluní’ (po všech stránkách) jsem se vrátil díky své neuvěřitelné ženě. Děkuji Ti,” napsal hrdý tatínek na svůj Instagram a připojil snímek usměvavé dvojice vedle dětského kočárku.

Pozadu nezůstala ani jeho paní, která manželovi něžně vyznala lásku. “Je úžasné, že jsi můj člověk a já jsem tvůj. K jakýmkoli dveřím dojdeme, otevřeme je společně,” napsala na vlastní profil, kde sdílela mimo jiné i fotku z ultrazvuku a vzkaz pro miminko, že je velmi milované.

“Už jsme ve třech. Dnes ráno se narodil Tomík,” potvrdil poté krasobruslař pro Super.cz a prozradil, že jeho prvorozený syn dostal jméno po svém otci.

View this post on Instagram

Dlouho jsem nebyl na titulní straně, na “výsluní” (po všech stránkách) jsem se vrátil díky své neuvěřitelné ženě. Děkuji Ti @tammysutan také děkuji @eggczsk @babyholding za důvěru v nás vloženou

A post shared by Tomáš Verner (@t.verner) on

Verner se se svou thajskou partnerkou Tammy Sultan-Verner zasnoubil letos v lednu, 14. března pak přišla svatba. Navzdory pandemii nového typu koronaviru ale mladé rodince všechno vyšlo na výbornou, i když trochu jinak, než si zřejmě představovali.

Celebrity - další články

Doporučujeme