Zase jsem to udělala. Britney Spears sdílela s fanoušky odvážnou fotku nahoře bez

26. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears. (Foto: Shutterstock)

Britney Spears se svými fanoušky sdílí většinou taneční videa a selfíčka. Nyní se pochlubila odvážnou fotkou, odhalená ňadra si zakryla rukama. U toho nahodila nevinný výraz a pěkně tak nažhavila sledující.

I když o duševním zdraví popové zpěvačky mnozí spekulují, jedno se jí upřít nedá. Rok před čtyřicítkou a dvou porodech vypadá Britney Spears skvěle. Plavovlasá pěnice žádala na začátku července úřady, aby už její otec nebyl správcem jejích osobních i finančních záležitostí. Soud sice prohrála, ale nad jejím Instagramem však nevládne nikdo jiný než ona.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Zpěvačka toho jaksepatří využívá a komunikuje nejen s fanoušky, ale také se ukazuje, že rozhodně ještě nepatří do starého železa. Často sdílí videa, na kterých se roztomile natřásá a snaží se všechny přesvědčit, že tanec má stále v krvi. Nyní se fanouškům pochlubila fotkou nahoře bez. Na sobě má jen džínové kraťasy a odhalená ňadra si zakrývá rukama.

Fotky mají více než dva miliony lajků a pochvalnými komentáři se to jen hemží. “To je žhavé,” napsala třeba Paris Hilton. “Ooops, I did it again,” zmínil název její slavné písničky mentalista Colin Cloud. Ten se dá přeložit jako “jejda, zase jsem to udělala“. Nepochybně šlo o narážku na její časté odhalování. Už v minulosti neměla Britney problém ukázat na jevišti opravdu hodně a odvážné kostýmy u ní byly na denním pořádku. Nikdy ale neukázala tolik jako teď.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Celebrity - další články

Doporučujeme