Zdeněk Godla z Mostu! se stydí za postelovou scénu: Už slyším ty hlášky, že jsem homosexuál!

29. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČSFD

Herec Zdeněk Godla (43) z Chomutova má na svém kontě již celou řadu rolí, ta dosud poslední však jeho kariéru nastartovala zatím nejlépe. Jako »cikán Franta« z miniseriálu Most! se zapsal do povědomí široké veřejnosti a získal si srdce nejednoho nového fanouška. V úspěšné sérii je však jedna scéna, která herci nedává tak úplně spát. 

Natáčení osmidílného seriálu si Godla podle svých slov velmi užil. V rozhovoru pro deník Blesk přiznal, že mezi štábem panovaly přátelské vztahy a na place se sešla dobrá parta. Ze všech svých filmových angažmá si prý to poslední užil nejvíce. A radost mu udělala i pěkná finanční odměna, za kterou si koupil starší vůz.

Všechno však nebylo jen pozitivní a i jinak velmi příjemnou zkušenost přece jenom jedna drobnost kazí. Podle scénáře si měl totiž Franta užít milostné dobrodružství, což znamenalo, že Zdeněk Godla musel zvládnout i postelovou scénu. A to navíc ne jen tak ledajakou.

“Spíš se trochu stydím, až to vyjde ven. Manželka to samozřejmě ví, ale děti ne. (…) Už to slyším, ty hlášky – Godla je homosexuál! Doufám, že se na to nebude koukat máma,” postěžoval si herec deníku.

A co říká na všudypřítomný rasismus, který seriál paroduje? “Já to bral, že je to komedie. Vždyť v tomhle žijeme. Mám radši oslovení cikán než Rom. Je dobře, že to ukazuje našim lidem, že se nemusí pro všechno urážet. Musí mít trochu nadhled,” myslí si Godla.

Celebrity - další články

Doporučujeme