Život dnešního oslavence nebyl jen samý med. Dalibor Gondík promluvil o nemoci i sexuální orientaci

14. března 2023·Celebrity·Redakce

Dalibor Gondík (Zdroj: Profimedia)

Dalibor Gondík a jeho sestra Adéla se do povědomí dostali díky televiznímu pořadu Rady ptáka Loskutáka. A starší ze sourozenců, Dalibor, dnes slaví své 53. narozeniny. V rozhovoru v pořadu 7 pádů Honzy Dědka promluvil o velkých těžkostech, které musel překonat.

Moderátor, herec, ale i tanečník. To vše je Dalibor Godník, který se proslavil společně se sestrou Adélou. S tou moderoval pořady jako Rady ptáka Loskutáka či Gogo show. Ve 24 letech dostal angažmá v souboru ABC a v roce 2018 si společně s Alicí Stodůlkovou zatančil si v soutěži StarDance.

View this post on Instagram

A post shared by Dalibor Gondík (@daliborgondik)

Dnes se věnuje hlavně moderování, dnes především na Českém rozhlase Dvojka. Svému kamarádovi Honzi Dědkovi během rozhovoru v jeho show prozradil několik zajímavostí a pikantností ze svého života. Třeba ohledně své sexuální orientace, se kterou ho nedávno na večírku konfrontoval neznámý muž. „Přišel jsem jednou domů, byl jsem takový veselý a rozjitřený. Protože do mě hučel zas nějaký chlap. Což se běžně stává, mám to od malička napsaný na čele. Vešel jsem domů a do tmy ložnice říkám manželce: Markét, já jsem asi teplej. A tam se ozvalo: Já vím,“ svěřil se s nadsázkou Gondík, který je 26 let ženatý a zřejmě ví, co své ženě Markétě může říct.

Dalibor moderoval třeba i u nás na Frekvenci 1 či Evropě 2, na Dvojce moderoval i rozhovory Host do domu. Společně s Agátou v 90. letech excelovali na TV Nova se svými pořady a lidé si je společně zamilovali. Dalibor je nejen velmi aktivní na pracovní rovině, ale je i nadšeným sportovcem. I když má epilepsii, jeho velkým koníčkem je běh. Měsíčně naběhám tak 400 kilometrů a kvůli nemoci jsem musel změnit nejen své životní priority, ale i třeba jídelníček,” svěřil se.

Nyní se cítí po zdravotní stránce dobře, ale nezapomíná na svou nemoc. I to je důvod, proč se podílí na činnosti společnosti E, která se zaměřuje na lidi trpící epilepsií. Kromě toho podporuje i nadace Leontýnka, která se věnuje zrakově postiženým dětem a Dejme dětem šanci.

Celebrity - další články

Doporučujeme