Zpěvačka Sinéad O’Connor chtěla ukončit kariéru. Rozmyslela si to

14. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Sineád O’Connor. (Foto: ČTK)

Zpěvačka Sineád O'Connor fanoušky nejprve šokovala. Na Twitteru oznámila, že se chytá odejít do uměleckého důchodu. Po pár dnech si to rozmyslela.

Nečekanou zprávu sdíela na Twitteru irská zpěvačka Sineád O’Connor. Chci oznámit svůj odchod z pódií a od práce v hudebním průmyslu. Vyrostla jsem a jsem unavená,” napsala na sociální síť zpěvačka. Nakonec své unáhlené rozhodnutí vzala zpět. To odůvodnila tím, že se cítila být vyprovokována rozhovory v médiích, a proto uvažovala o konci kariéry.

Přesto chystané album No Veteran Dies Alone(Žádný veterán neumírá sám) bude poslední. “Není to špatná zpráva. Je to naprosto skvělá zpráva. Válečník by měl vědět, kdy je čas pověsit zbraň na hřebík. Byla to cesta dlouhá čtyřicet let. Je čas zvednout nohy ze země a hnát se za jinými sny,” uvedla na Twitteru O’Connor. Také dodala, že žádný ze svých plánovaných koncertů neruší.

Na začátu června vydala svou autobiografii Vzpomínání, ve které líčí psychická i fyzická traumata. Právě před několika lety si prošla nervovým zhroucením, a proto se O’Connor média často ptají na její duševní zdraví a to se jí nelíbí. “Všem zpovídajícím bylo zdůrazňováno, ať se nevrtají v obtěžování, kterým jsem si prošla jako dítě. Zároveň se neměli ptát na věci okolo duševního zdraví, protože to mi ubližuje. Skoro nikdo to nerespektoval. Vždy, když jsem během posledních třiceti let něco vydala, každý se mě hned ptal, jestli jsem v pohodě a nejsem úplná kráva,” napsala na Twitter rozhořčená zpěvačka.

O’Connor je svým kontroverzním chováním proslulá. Před několika lety zveřejnila video, v němž hrozila sebevraždou. Na konci října 2018 zase oznámila, že se rozhodla konvertovat k islámu. kvůli změně náboženství přijala jméno Shuhada Sadaquat.

Co na to Jan Kraus?

Celebrity - další články

Doporučujeme