Ztracení už nejsou ztracení. Konečně bydlí v novém hnízdečku

6. prosince 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Marek Ztracený (foto ČTK)

Marek Ztracený a celá jeho rodina má důvod k oslavám. Po dlouhém čekání se konečně nastěhovali do svého nového úžasného domu na Šumavě, kde se zpěvák narodil a zůstává jí věrný. Svým hotovým, krásným, ale zároveň nenápadným domem se pochlubil na svém instagramu.

Zpěvák Marek Ztracený chtěl oslavit synovy jubilejní desáté narozeniny už v novém domě. Ty však malý Marek měl už v červnu, a i když byl původní plán, že v té době už budou bydlet, k nastěhování došlo až nyní. To se samozřejmě stává dnes a denně i v lepších rodinách při stavění nového bydlení.

A že je tento dům splněním jejich snů, není pochyb. “Nezapomněli jsme na velkou terasu pro grilování s přáteli, kde se sklenkou v ruce budeme sledovat západ slunce nad Jezerní horou. Malému designéři vymysleli “rokenrolovej” pokojíček se světly, jako na pódiu, nám zase zajímavou ložnici a nezapomněli jsme na dva menší pokoje pro hosty. Při zadávání se myslelo také na princeznovskou šatnu pro naší krásnou maminku, pro tatínka nahrávací studio a malou posilovnu a pro malého bazén do kterého chce mimochodem skákat z terasy,” popisoval s nadšením zpěvák.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)

Při stěhování se jim poštěstilo zachytit nový dům hned ve dvou podobách v jeden jediný den. Mezi pořízením první a druhé oslavné fotografie totiž stihlo nasněžit, a tak můžeme vidět, jak v obou případech dům krásně zapadá do šumavské krajiny.

Celebrity - další články

Doporučujeme