Dívky, které se chtějí podobat panence Barbie. Nechodí na slunce a čekají na Kena

9. května 2020·Články·Redakce

instagram.com/kovalevskaya.alina

Živé panenky, tak bychom mohli nazvat nejnovější trend v úpravě zevnějšku, který některé ženy dovádějí do extrému. Pak opravdu připomínají proslulé panenky Barbie.

Ideál krásy je v případě plastikových panenek jasný. Chtějí vypadat přesně jako Barbie. Živé panenky se stávají fenoménem, který ale rozhodně není dobré následovat!

Příkladem oživlé Barbie je Valeria Lukyanova, která žije v Rusku. Je vdaná a ohromila USA, kde se jí snažili dát dohromady s mužem, který vypadá přesně jako známý partner Barbie – Ken. Jeho homosexualita však byla kámen úrazu.

Další panenkou, kterou můžete sledovat na Instagramu, je Venus Angelic, která žije v Japonsku. Přesto, že pochází z Británie, v Japonsku se zamilovala do anime postaviček a už zde zůstala. Už v deseti letech toužila podobat se oblíbené panence a postupem času své přání opravdu promítla do reálného života. Dnes točí videa, kde dívkám radí, jak se namalovat jako panenka nebo co jíst, aby nepřibíraly. Kontroverzní videa rozhodně nedáváme za příklad toho, co by měly dívky v dospívání sledovat.

Alina Kovaleskaya shodila pár kil a začala nosit barevné čočky, aby se více podobala plastikové hračce. Odmala jí totiž říkali, že má oči jako panenka. Alina uvádí, že její tělo není poznamenané jedinou plastikou, drží pouze přísnou dietu a vyhýbá se slunci. Studuje psychologii a věří v osudovou lásku – samozřejmě čeká na Kena, se kterým by ráda žila v zahraničí.

Na všechny plastikově vyhlížející dívky se podívejte ve FOTOGALERII.

Články - další články

Doporučujeme